Kukka-asetelmat Turun keskustasta

Valmistamme ammattitaidolla ja vuosien tuomalla perinnetietoisuudella kukka-asetelmat Turun keskustassa sijaitsevassa myymälässämme.

Kaipasitpa sitten juhlapöydälle värikästä kruunua tai upeita asetelmia muihin käyttötarkoituksiin, meiltä saat kaikenlaiset ratkaisut yksilöllisesti valmistettuna. Näyttävät kukka-asetelmat vangitsevat katseita ja tuovat aina aitoa juhlan tuntua kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Vihreillä lehdillä, oksilla tai meriheinillä koristellut asetelmat sopivat koristelemaan niin juhla- kuin noutopöydät. Toimitamme ja hoidamme myös yksityisten sekä erilaisten yritysten ja organisaatioiden viikkokukat ja viheristutukset. Juhlien ja tapahtumien näyttävät kukkasomisteet tilaat myös meiltä.

Oma kuljetuspalvelumme mahdollistaa sujuvien ja nopeiden kukkalähetysten toimittamisen. Kun asiot kanssamme, saat aina joustavaa ja kokonaisvaltaista palvelua. 

Kaikenlaisten tapahtumien somistukseksi

Käyttökohteesta riippuen asetelma voikin olla matala tai korkeampi. Kerro tarpeistasi, niin suunnitellaan toimivimmat kukka-asetelmat juuri sinulle. Ota meihin oitis yhteyttä tai poikkea käymään myymälässämme Yliopistonkadulla!

Ota yhteyttä »